Sistema Gogogate

Gogogate obrir portal de garatge amb el mòbil

Gogogate és un sistema que permet obrir el teu portal de garatge a través del telèfon mòbil, tablet, rellotge intel·ligent o PC. L'innovador dispositiu que s'està popularitzant a Estats Units, permet controlar el portal de garatge des de qualsevol lloc del món amb connexió a Internet.

Funcionalitats

Control d'accés
Control d'accés

Mantén un control absolut de les persones que tenen permís per obrir el portal de garatge i fins i tot, en quina franja horaria. Controla fins a 3 portals amb el mateix dispositiu (també alarma o llums).

Alertes
Alertes a temps real

Rep alertes en el teu telèfon mòbil o per correu electrònic, informant de quan s'obra i es tanca el portal o si aquest es quedat obert.

Vídeo en directa
Vídeo en directa

Visualitza a temps real o de dies anteriors, el portal des del telèfon mòbil o navegadors web, integrant una senzilla càmera IP.

Accés remot
Accés remot

Obre el portal i manten-ne el control sense estar-hi present des de qualsevol lloc del món amb accés a Internet.

Multiplataforma
Multiplataforma

Edita la configuració del teu dispositiu Gogogate en lína. Tens convidats arribant a casa? Crear i envia'ls credencials per accedir a casa teva des d'on estiguis.

Instal·lació

La instal·lació d'aquet dispositiu és molt senzilla, cal col·locar el Gogogate al costat del teu portal de garatge, realitzar-ne les conexions, connectar-lo a Internet, descarregar l'aplicació als dispositius mòbils i començar a utilitzar-lo.

Demana'ns un pressupost sense cap compromís aquí.